Katern

Open jeugdtoernooi bij Tennisvereniging Rijnhuyse

Van 15 tot en met 24 maart 2019 organiseert Tennisvereniging Rijnhuyse voor de 11e maal op rij een open jeugdtoernooi. Het toernooi is bestemd voor kinderen van 10 t/m 17 jaar, spelend in Geel en Groen. Jongere spelers kunnen op woensdagmiddag 20 maart 2019 meedoen aan het Oranje en Rood event. Inschrijven voor dit Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse (ook het Oranje Rood event) is nu mogelijk via mogelijk via deze website. De inschrijving sluit 3 maart.

Gouden Racket voor sportiviteit
Om de deelnemers zoveel mogelijk te laten spelen, kiest het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse, net als voorgaande jaren, voor een poulesysteem. Daarbij wordt zoveel mogelijk ingedeeld op speelsterkte en op leeftijd.

En ook dit jaar staat plezier en sportiviteit voorop. Daarom wordt aan het einde van het toernooi een gouden racket uitgereikt aan de speler of speelster, die de meest sportieve instelling heeft. De hele week is er een mysteryscout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken. Vorig jaar ging dit gouden racket naar de Nieuwegeinse Mandy van Wolferen.

Mandy van Wolferen met haar Gouden Racket

Woensdagmiddag 20 maart Rood en Oranje
Ook op de woensdagmiddag, het tennisevent voor Rood en Oranje spelers, staat plezier voorop. De kinderen beginnen met een warming-up, waarna de wedstrijdjes beginnen. Het spelen van wedstrijdjes zorgt voor meer speelervaring, maar de kinderen leren ook te spelen volgens de regels en om te gaan met enige spanning. Daarom is het voor de jongere kinderen juist goed om aan Rood Oranje events mee te doen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren