Open Huizen Dag zaterdag 14 december

Zaterdag 14 december 2013 is het Open Huizen Dag bij een tweetal appartementen in het centrum van Nieuwegein. Van 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u binnenkijken bij het fraaie driekamerappartement aan de Markt 400. En tussen 13.00 en 15.00 uur staat de deur bij de nieuwbouw tweekamerstudio met tuin op de Rietgors 1-9 voor u open. Voor kijkers heeft Reinerie Garantiemakelaars Nieuwegein 5 tips voor deze dag op een rij gezet.

Wandel vooraf een keer een rondje om het huis. Spreekt de buurt u aan? – Volgens het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht. Maar u als koper heeft een onderzoeksplicht. Daarom is stellen van vragen van belang. – Vraag naar de maandelijkse energie- en servicekosten. – Maak foto’s en aantekeningen van verschillende ruimtes en details die u opvallen. Zo kunt u later nog eens terugkijken wat u aansprak of juist tegenviel in het huis. – Laat u goed adviseren over uw hypotheekmogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat de gemeente Nieuwegein startersleningen verstrekt? Eventueel kunnen wij u in contact brengen met een adviseur van De Hypotheker.

Via http://www.reinerienieuwegein.nl/huizen-te-koop/open-huis leest u alvast alles over de deelnemende appartementen! Reinerie Garantiemakelaars Nieuwegein is gevestigd aan de Boogstede 1 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren