Open Huizen Dag bij Moen Garantiemakelaars

Als je plannen hebt om je huis te verkopen, dan is het nu een goed moment. Op zaterdag 30 maart a.s. organiseert Moen Garantiemakelaars namelijk weer een Open Huizen Dag. Deze dag is nog steeds voor veel mensen hét moment om hun verhuisplannen concreet te maken.

Wat is het voordeel om met je woning mee te doen met het Open Huis?
1. Minder hinder: Door mee te doen, verzamel je een hele hoop bezichtigingen op één dag. Dat scheelt stress. En opruimen.
2. Veel bekijks: De Open Huizen Dag trekt enorm veel bekijks. Zowel online als fysiek.
3. Andere zoekers: De Open Huizen Dag is laagdrempelig. Zoekers bekijken niet alleen het huis dat bovenaan hun lijstje staat, maar kijken ook verder. Ze stellen zich letterlijk open voor een andere wijk of stad, en kijken ook naar huizen met een andere prijs of met andere kenmerken. Als verkoper boor je op een open huizen dag dus ook een andere doelgroep aan.
4. Druk op de verkoop: Juist doordat er ineens veel andere zoekers je huis bekijken, zet dat druk op de serieus geïnteresseerden. De Open Huizen Dag creëert marktdruk.
5. Beste prijs: Door al die extra aandacht en druk laat je de markt optimaal in jouw voordeel werken. Je krijgt, anders gezegd, de beste prijs uit de markt.

De deelname aan deze dag is voor verkopers van Moen Garantiemakelaars helemaal gratis. Speciaal voor de lezers van De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl heeft Moen Garantiemakelaars nog een extra aanbieding. Als je de woning nu nog bij hun te koop zet, ontvang je een extra promotiepakket op Funda t.w.v. € 125,- gratis. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een verkoopadvies.

Moen Garantiemakelaars is gevestigd aan de Boogstede 1 in Nieuwegein (Cityplaza), 030-6076060.

Het team van Moen Garantiemakelaars op Cityplaza Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren