Open Galerie bij KCN

Van zaterdag 7 februari t/m zondag 8 maart 2015 organiseren de leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein een ‘Open Galerie’. In deze periode is er in hun galerie aan de Kerkstraat in Jutphaas werk te zien van alle aangesloten leden. Meer informatie over de galerie en de exposanten is te vinden op de website van de galerie.

De expositie en de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Kerkstraat 38, zijn vrij toegankelijk te bezoeken op de zater- en zondagen van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Het geëxposeerde werk is ook te bewonderen tijdens ‘Gluren bij de Buren’ op zondag 22 maart. De ‘woonkamer’ van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein is die middag al om 13.00 uur geopend. Die middag is de galerie de hele middag geopend en kunt u genieten van de muziek van Lisa Lumen! Haar muziek is helder, klein en intiem met teksten die je diep in het hart raken.muziek van Lisa Lumen! Haar muziek is helder, klein en intiem met teksten die je diep in het hart raken. Bezoekers kunnen dan genieten van ‘live’ muziek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren