Open dag Penitentiaire Inrichting Nieuwegein

De Penitentiaire Inrichting (PI) in Nieuwegein organiseert een open dag! Heb jij altijd al eens achter de muren willen kijken? 25 januari krijg je daartoe de gelegenheid. In een programma van twee uur krijg je informatie over het werken en verblijven in een inrichting. En uiteraard mag je ook een cel van binnen zien. Wacht niet te lang en meld je snel aan!

Het programma
Er is ruimte voor drie groepen van 80 personen. Tijdens de rondleiding bekijk je het stiltecentrum, het gezondheidscentrum, de arbeid, het re-integratiecentrum en het onderwijs. Op de afdeling staan er cellen open die je mag bekijken. We sluiten de rondleiding af met een presentatie van het Intern Bijstands Team.

Aanmelden 
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar opendagpinieuwegein2020@dji.minjus.nl. Hierbij vermeld je de volgende gegevens:

• Naam
• Adres 
• Geboortedatum
• BSN-nummer 
• Kopie van een geldig Nederlands legitimatiebewijs

In een reactie krijg te horen in welke groep je bent ingedeeld. Daarbij ontvang je een toegangsbewijs. Wanneer de groepen vol zijn, ontvang je per mail een afwijzing. Registreren gaat op volgorde van binnenkomst. Vol=vol.

Voorwaarden

  • De minimum leeftijd voor deelname aan een rondleiding is 12 jaar. Bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar mogen enkel onder toezicht van een volwassene de inrichting betreden.
  • Voorwaarde voor inschrijving is dat bezoekers vanaf 14 jaar in het bezit zijn van een eigen, geldig Nederlands legitimatiebewijs.
  • Per aanmelding mogen max. 4 personen worden aangemeld.
  • De gegevens van alle ingeschreven bezoekers worden vooraf gecontroleerd. Aanmelden voor de open dag geeft geen garantie op toelating, ook niet wanneer u reeds in het bezit bent van een toegangsbewijs. Om redenen van orde en veiligheid kan iemand te allen tijde de toegang tot de inrichting worden geweigerd.

Adres
De open dag vindt plaats in de inrichting zelf, op de Liesbosch 100 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren