Open Dag Openbare Basisschool De Krullevaar

Zaterdag 21 april van 10.00 tot 13.00 uur houdt de openbare basisschool De Krullevaar in de wijk Doorslag weer een OPEN DAG. De deuren staan open voor ieder die een kijkje wil nemen in de school: ouders, familie, buurtbewoners, vrienden en kennissen. Zowel in, als buiten het gebouw vinden allerlei activiteiten plaats. Er zijn spelletjes voor jonge – en oudere kinderen en op het schoolplein wordt een VRIJMARKT gehouden. Ook het schoolkoor van De Krullevaar treedt op. Verder staan er stands van Unicef en het Wereld Natuurfonds.

Met een heus rad van avontuur waarbij prijzen te winnen zijn en een echte hotdog stand, belooft het een gezellige ochtend te worden. Ook kunt u informatie krijgen of vragen stellen over het onderwijs op De Krullevaar en over de buitenschoolse opvang “De Vrije Vogels”. Directie, teamleden en ouders staan klaar om antwoorden te geven op al uw vragen. Tevens wordt de Web-site officieel getoond, deze is te vinden op www.krullevaar.nl.

U bent dus welkom op zaterdag 21 april van 10.00 – 13.00 uur op De Krullevaar. Groenling 11-13, in de wijk Doorslag. Voor verdere inlichtingen: Carina Dautzenberg (directeur) Tel.030-6033515.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk