Open dag Natuurkwartier Reinaerde

Op vrijdag 9 juni aanstaande houden de medewerkers en begeleiders van Reinaerde een Open dag op het Natuurkwartier Reinaerde. Medewerkers werken er met veel plezier midden in de natuur en in de maatschappij. Op dit moment is er de mogelijkheid voor nieuwe medewerkers om deel te nemen aan de dagbesteding. Tijdens de Open dag geven zij graag een rondleiding en vertellen de medewerkers je graag meer over het werken in het Natuurkwartier IJsselstee. Iedereen is welkom tussen 10.30 uur en 12.30 uur.

De werkzaamheden bij het Natuurkwartier
De werkzaamheden op het Natuurkwartier zijn heel divers. De dieren van de kinderboerderij worden verzorgd, gevoerd en er is natuurlijk tijd om hen te knuffelen. Op dit moment zijn er jonge lammetjes, waar voor wordt gezorgd.

Er is een groengroep zij werken in de (moes)tuin door in de lente te snoeien, in de zomer de verse groenten en kruiden te oogsten en in de herfst met de bladblazer alles schoon te blazen. Bij de crea/klusgroep is er een mooie samenwerking bij Geinoord, waarbij de lunch wordt verzorgd voor mensen van 75 en ouder. Ook worden er samen spelletjes gedaan. Ook wordt er decoratie gemaakt voor feesten en voor de verkoop. Het is een heerlijke rustgevende plek, waar je even al je gedachten achter je kunt laten en met gezellige collega’s iets kunt betekenen voor de dieren, de natuur en de bezoekers.

Wat krijg je te zien deze dag?
Er wordt een doorlopende rondleiding gegeven. Je mag helpen met de dieren voeren, kruiden knippen en soep of smores maken. Ook kun je het blote voetenpad lopen. Iedereen die geïnteresseerd is in deze plek voor werk en dagbesteding is welkom, mensen die willen deelnemen aan de dagbesteding, begeleiders, familie, verwijzers.

Heb je interesse?
Graag hoort de organisatie of je langs wilt komen. Mail of bel naar klantadvies werk en dagbesteding; nfrusch@reinaerde.nl. Telefonisch kan ook: 06 51 988 760. Parkeren bij Jacks Grill House aan het Parkhout 2 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk