Open dag Montessorischool De vleugel

Dit jaar bestaat het Montessori onderwijs honderd jaar en dat wordt met diverse activiteiten gevierd. Één van de activiteiten is de nationale open dag op 14 maart. Op deze dag openen veel Montessorischolen hun deuren voor belangstellenden. Zo ook Montessorischool De Vleugel in Nieuwegein.

Deze open dag is bedoeld voor iedereen die het leuk vind om een kijkje te nemen op een Montessorischool. Montessori onderwijs is een vorm van vernieuwingsonderwijs. Al honderd jaar oud, maar springlevend en helemaal passend binnen het huidige onderwijs. Kenmerken van dit onderwijs zijn: zelfstandigheid, individuele ontwikkeling, een veilige en inspirerende leeromgeving, een actieve leerhouding en samenwerken in heterogene groepen.

Op woensdagochtend 14 maart zijn er twee momenten waarop de school bezocht kan worden. Het eerste moment start om 08.45 uur (inloop vanaf 08.30 uur) en de tweede om 10.30 (inloop vanaf 10.15 uur). Tijdens deze bezoekrondes zullen de belangstellenden kennis maken met het Montessouri onderwijs. De Vleugel bevind zich in de wijk Zuilenstein aan het Mozartplantsoen. Aanmelden is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk