Katern

Open Dag Kynologenvereniging Nieuwegein

De Kynologenvereniging Nieuwegein (K.V.N.) besteed zaterdag 25 mei aandacht aan de Dag van de Hond door het organiseren van een Open Dag op de eigen locatie aan de Galecopperzoom 3. Een uitgelezen mogelijkheid om op een leuke en gezellige manier kennis te maken met een hondenvereniging.

De Kynologenvereniging Nieuwegein is een veelzijdige vereniging er worden cursussen gegeven voor u met uw hond van meerdere disciplines in de hondensport. Een puppycursus die grotendeels bestaat uit socialiseringsoefeningen, wordt in elke seizoen bij deze vereniging gegeven. Regelmatig worden er workshops, lezingen en wandelingen georganiseerd voor de leden van de vereniging.

K.V.N. zet op zaterdag 25 mei de deuren open van 11.00 uur tot 16.00 uur. Als eerste staat er een demonstratie van het flyballteam op het programma. Waarna men een met de eigen hond een flyballsnuffelworkshop kan doen. Verder staan er demonstraties op het programma als dogfrisbee, behendigheid, en treibball en nog een aantal snuffelworkshops. De hoofdsponsor Prinspetfoods van K.V.N. zal ook aanwezig zijn, bij hen bent u welkom voor een gratis gezondheids check-up van uw hond. Ook wordt er deze open dag de mogelijkheid geboden om uw hond leuk op de foto te laten zetten. Alle workshops zijn net als de gezondheids check-up gratis, om deel te nemen aan een workshop kunnen de geïnteresseerden zich deze dag melden bij de Informatie Stand van K.V.N.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren