Open Dag en mini-braderie bij Jut & Zo

Op zaterdag 26 september aanstaande houdt Jut & Zo een sfeervolle braderie en tevens een Open Dag in het honk aan de Wenckebachplantsoen 85A. Tijdens deze Open Dag, die plaatsvindt van 11.00 uur tot 14.30 uur, zullen buurtbewoners diverse handgemaakte artikelen laten zien die zij gemaakt hebben tijdens een van de diverse bijeenkomsten.

Ook zo’n fan van handgemaakte artikelen? Handwerken is weer hip en heeft het stoffige imago allang van zich af gepunnikt. Bij Jut & Zo zijn elke week diverse activiteiten. Haken, breien, macrameën, kleuren, tekenen, schilderen, speksteen bewerken, om er maar een paar te noemen. Tijdens het samen knutselen en handwerken zijn echte talenten ontplooid.

Tijdens de middagen wordt ervaring en bewondering met elkaar gedeeld. Het levert prachtig handwerk op, met liefde gemaakt, zoals zachte babyknuffels, leuke cadeau potjes, prachtige macramé hangers, levendige schilderijtjes van acryl maar ook van bijenwas, en nog veel meer! Jut & Zo maakt het met en voor jou!

Op zaterdag 26 september aanstaande kunnen al deze zelfgemaakte artikelen gekocht worden tijdens de mini-braderie. De toegang is gratis. ‘Kom sfeer proeven, een bakkie doen, ontmoet nieuwe mensen, laat de kinderen lekker rennen in de speeltuin en bezoek de sfeervolle mini-braderie. Wie weet wil je na de open dag als vrijwilliger aansluiten of een activiteit starten bij Jut & Zo’ aldus Inge Visser van Jut & Zo. Meer informatie is te verkrijgen door een e-mailtje te sturen naar Inge Visser.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren