Open Dag en de ‘Week van Welzijn’ in De Doorslag

Op 22 september aanstaande is het feest in de wijk De Doorslag. In het onlangs vernieuwde buurtcentrum aan de Parelduiker 13 kunnen de wijkbewoners zich van 14.00 uur tot 15.30 uur weer inschrijven voor allerlei cursussen en activiteiten. Het wijkfeest, georganiseerd door het wijknetwerk, begint om 15.30 uur. Er is dan een poppenkast, voetbalmuur en een barbeque (vooraf opgeven verplicht).

In de week van 24 tot en met 28 september organiseert MOvactor in haar locatie aan de Parelduiker een aantal extra activiteiten. Ook kan men die week een proefles nemen bij de reguliere activiteiten. Op 25 september om 10.00 uur geeft Indigo een lezing over wat je kunt doen als je wat minder lekker in je vel zit (mentale ondersteuning). Om 13.00 uur is het thema “hoe kan ik veilig thuis blijven wonen” door een wijkverpleegkundige van Vitras/CMD.

Op 26 september om 09.30 uur is er een workshop “experimenteren met gezond eten”, verzorgd door een diëtiste van Vialente en ‘s-middags zijn er leuke oefeningen voor kinderen door de logopediste van de Roerdomp en kan jong en oud oefenen met de Wii o.l.v. een fysiotherapeut van de Roerdomp. Ook is er die dag een lunch en aansluitend bingo.

Op 27 september is er lunch en kan men koersbal uitproberen. Op 28 september is er om 10.30 uur een workshop Biodanza en om 14.00 uur een presentatie over stijl-mode-kleur door de FM Group. Meer informatie over bovenstaande kunt u verkrijgen bij Marja de Ruiter van MOvactor: 030 – 60 337 48.

Voor alle activiteiten geldt: vol is vol dus geef u van tevoren op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk