Open Dag Buurtplein Zuid

Zaterdagmiddag 8 februari kunt u zelf ontdekken wat u allemaal kunt doen op het Buurtplein en Zorgplein Zuid aan de Ratelaar 35 in de wijk de Doorslag. Op het Buurtplein en Zorgplein Zuid is welzijn, cultuur en zorg in één gebouw verbonden. Centraal staat de kwaliteit van het bestaan van mensen. Daarbij werken de welzijnscoaches, de zorgprofessionals en de informatiespecialisten samen.

Het Buurtplein is het sociale verkeersplein in de wijk. Aan dit plein zijn een lunchroom, voorzieningen voor wijkbewoners, een leeslounge en handige (digitale) informatie te vinden. Aan het Zorgplein zijn de fysiotherapeut, apotheek, huisartsen en vele andere zorgverleners te vinden.

Zaterdagmiddag 8 februari houdt het buurtplein Open Dag vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur. Er is gratis koffie met iets lekkers bij lunchroom FAIR’s. Jong en oud kan mee bewegen met de mystery guest bij Fysiotherapie Zorgplein Zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren