Katern

Open Dag bij Tennisvereniging Rijnhuyse

Zaterdagmiddag 16 maart organiseert Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein een open dag voor jong en oud. Schoolgaande kinderen zijn van 12.45 tot 14.15 uur welkom voor een gratis tennisclinic op onze smashcourtbanen. Daarna staan de clubtrainer Bart van Essen en diverse leden klaar voor geïnteresseerden die 18 jaar of ouder zijn. Doe sportieve kleding en sportschoenen aan, de tennisvereniging zorgt voor rackets en ballen.

Jeugd en 18+
De afgelopen periode heeft Rijnhuyse clubtrainer Bart van Essen al op diverse basisscholen tennisles tijdens de gymles gegeven. En de volgende stap is dan natuurlijk tennissen op een echte tennisbaan. Ook als er geen tennisles tijdens de gymles is gegeven of als uw kind op het voortgezet onderwijs zit, is uwkind van harte welkom. Rijnhuyse zorgt voor de ballen en rackets, maar u mag ook een eigen tennisracket meenemen (doe er wel een sticker met de naam op). De jeugdclinic duurt tot ca 14.15 uur en daarna zijn de senioren (18+) aan de beurt. Deze clinic eindigt rond 15.15 uur.

Eerste tennisles
Bij aankomst kunt u zich melden in het clubhuis en daarna gaat u lekker de baan op. De trainer en diverse vrijwilligers van de club laten u rustig kennismaken met de populaire tennissport. Tijdens de clinic kunt u ook meer informatie verkrijgen over tenniskids (jeugd), de trainingen, de kosten voor lidmaatschap, de activiteiten en uiteraard over de vereniging. Ook als het regenachtig weer is, gaat de clinic gewoon door, aangezien smashcourtbanen alleen bij vorst en sneeuw niet bespeelbaar zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren