Open dag bij Ontmoetingscentrum Nieuwegein Zuid

Op donderdag 20 april houdt Ontmoetingscentrum Nieuwegein Zuid weer haar jaarlijks terugkerende Open Dag. U kunt dan van 10.00 uur tot 16.00 uur kennismaken met de organisatie en een kijkje nemen in het pas verbouwde pand in Fort Vreeswijk.

Na een grondige verbouwing is het Ontmoetingscentrum weer terug op hun oude stekkie. Het is een prachtige en levendige locatie waar alle deelnemers zich gauw weer thuis voelden. Deelnemers zijn vijf dagen per week welkom in het Ontmoetingscentra van Vitras (Nieuwegein Noord, Zuid en Zeist). Het Ontmoetingscentrum biedt ouderen (met dementie) structuur, gezelligheid en een zinvolle dagbesteding. Ook mantelzorgers zijn welkom in het Ontmoetingscentrum voor een luisterend oor, lezingen, praktische ondersteuning en vooral ontlasting.

U vindt Ontmoetingscentrum Nieuwegein Zuid op Fort Vreeswijk 1 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen met de organisatie:  06-20701118 of neem een kijkje op deze website. In het eveneens verbouwde Ontmoetingscentrum Nieuwegein Noord op de Nedereindseweg 1 wordt op donderdag 8 juni a.s. het derde lustrum gevierd. Meer informatie hierover volgt nog.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren