Open Dag bij Fokus Nieuwegein

Vrijheid en gewoon wonen met een lichamelijke handicap. Fokus maakt het mogelijk! Fokus geeft mensen met een lichamelijke handicap de mogelijkheid om onafhankelijk en zelfstandig te wonen. In een woning die de cliënt huurt van een woningcorporatie verleent Fokus assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals opstaan, aankleden, eten en drinken, douchen, toiletgang. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Het bijzondere is dat de cliënt de assistentie oproept wanneer hij deze nodig heeft. Zo heeft de cliënt alle vrijheid om het leven te leiden zoals hij dat zelf wil. Dat is Fokus, gewoon en bijzonder tegelijk!

Nieuwsgierig? Bezoek dan de open dag in Nieuwegein. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 9 november aanstaande van 11.00 uur tot 15.00 uur bij Fokus Nieuwegein in de wijk Fokkesteeg aan de Havelterschans 22. U kunt een Fokuswoning bezichtigen, er zijn demonstraties en allerlei andere activiteiten. Kijk voor meer informatie en beschikbare woningen op de website van Fokus Wonen of klik op het videocameraatje hieronder voor ee nvideo.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren