Op zoek naar een nieuw bed?

Juist omdat een bed voor langere tijd mee moet gaan is het belangrijk dat het bed van goed kwaliteit is en zeker zorgt voor een optimale nachtrust. Daarbij moet u letten op goede vering, een goed matras en uiteraard wil het oog ook wat.

Een boxspring was tot een paar jaar geleden bijna niet te betalen. Bedragen van 5.000,- euro en meer waren vrij normaal. Het was echt een luxeproduct. Inmiddels is er veel meer aanbod gekomen wat de prijs enorm heeft doen dalen. Maar het oogt en voelt nog steeds als een luxeproduct!

Bij Beddenleeuw produceren wij al meer dan 10 jaar boxsprings. We kunnen wel zeggen dat we zeer ervaren zijn in het leveren van mooie en goede bedden. En dat doen wij gewoon in Nederland.

Het mooie is dat wij direct aan de klant leveren, dus zonder de tussenkomst van winkels en groothandels, zodat u ook nog eens een scherpe prijs betaalt.

Op de website van Beddenleeuw kunt u door middel van zes eenvoudige stappen een complete boxspring samenstellen en uw ontwerp ook meteen bekijken.

Zo kunt u uw gekozen stijl, comfort en budget nooit uit het oog verliezen. En omdat we de boxsprings hier in Nederland produceren, bieden wij u een snelle levering, de mogelijkheid om te personaliseren en natuurlijk een hele scherpe prijs.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?
Duurzaam: een gemiddelde boxspring gaat 20 jaar, ook al valt het aan te raden de topmatrassen na ongeveer 10 jaar te vervangen. Super duurzaam dus!

Ventileert super: omdat een boxspring een open constructie is van matrassen en veren met veel open ruimte zorgt het voor een perfecte ventilatie. Zeker omdat mensen onbewust zoveel zweten ’s nachts is ventilatie enorm belangrijk.

Beter instappen: gemiddeld genomen is een boxspring een stuk hoger dan een normaal bed wat het een stuk makkelijker maakt om in- en uit bed te stappen.

Uitstraling: plus het oogt ook nog eens erg stoer, zo’n hoog bed. Ook dat is een voordeel van de boxspring. De stoere wat robuuste uitstraling geeft uw slaapkamer echt het gevoel van een luxe hotelkamer.

Zeker niet onbelangrijk, maar juist door de combinatie van verschillende matrassen, onder en topmatrassen, wordt het heerlijk slaapcomfort gecreëerd wat kenmerkend is van een boxspring. Lekker zacht en comfortabel komt u zo de nacht door.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk