‘Op een mooi 2017’

De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein, en dat zijn inmiddels 27 redacteuren, wenst u een mooi en gezond 2017. Ook in het nieuwe jaar zullen wij weer al het nieuws brengen over Nieuwegein. Iets wat we inmiddels al weer meer dan 20 jaar doen, en met heel veel plezier.

Het afgelopen jaar stond in het teken van de samenwerkingen, zoals met de Hogeschool voor de Journalistiek in Utrecht. Er komen mooie rubrieken met het Utrechts Archief. De samenwerking met RTV Utrecht zullen we verder uitbreiden en er komt een vlogster die wekelijks enkele maatschappelijke thema’s zal aansnijden, natuurlijk allemaal en alleen over Nieuwegein.

Ook gaan we dit jaar onze filmstudio professionaliseren. Het afgelopen jaar was een test en hebben we inmiddels enkele prachtige teams, die op elkaar ingespeeld zijn, kunnen formeren. Ook de samenwerking met Edward van Cuilenborg zal hier een plek innemen. Dit vertellen wij u later, ook voor onze adverteerders zal dit leuk worden.

De Oud- & Nieuwjaarsnacht is rustig verlopen in Nieuwegein. Dit hebben we kunnen merken in onze grote Buurtwhatsapp die we hebben opgezet. Inmiddels hebben zich meer dan 2000 inwoners aangemeld. Buiten enkele kleine brandjes zijn er geen ongelukken gebeurd. Heeft u zich nog niet aangemeld op onze Buurtwhatsapp? Kijk hier voor meer informatie. De redactie wenst u een mooi, gezond en vooral liefdevol 2017 toe. Wij gaan weer voor de volgende 20 jaar om voor u het ‘nieuws het eerst te brengen.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk