Op de drempel naar 2008!

De tijd staat niet stil. We staan op de drempel naar een nieuw jaar. Altijd blijft dit een speciaal moment, die Oudejaarsavond. Vaak met familie of vrienden bij elkaar wordt dit gevierd, de één kijkt naar een Oudejaarsconference op de TV en de ander speelt gezellig oud Hollandse gezelschapspellen met elkaar. De één viert het ingetogen, vaak door trieste omstandigheden van het afgelopen jaar 2007 ingegeven. De ander viert het uitbundig met een glas champagne om 24.00 uur in de hand, daarna met het gekochte vuurwerk naar buiten om het nieuwe jaar met buren en bekenden in te luiden. Telefoonlijnen zijn door veelvuldig SMS gebruik overbelast, en vele handen worden geschud, het lijkt bijna op een stuk automatisme. Zo start door de jaren heen altijd een nieuw jaar, zo zal ook 2007 afscheid nemen en 2008 beginnen. Ik hoop van harte dat 2008 voor u geluk, voorspoed maar bovenal gezondheid mag brengen!!!
Graag wens ik namens mijn fractiegenoten van het CDA, u als trouwe lezer van onze weblog en alle Politieke partijen toe, dat naast het Partijbelang, het Algemeen belang ook niet uit het oog wordt verloren in 2008. Ik hoop en reken op goede Politieke debatten waar a.u.b. best de vonken van af mogen springen, maar ik hoop ook dat ze waardig en zakelijk blijven naar elkaar zonder persoonlijke rancune.
Het is onze springlevende stad Nieuwegein meer dan waard, een Raad te hebben die weet waar zij over praat en debatteert, die kennis van zaken heeft, en niet mee doet aan gedoe maar op basis van hoofdlijnen en inhoud bestuurt. Een Raad die haar grote verantwoordelijkheden kent, wij hebben immers het mandaat van de Nieuwegeiners gekregen om met groot verantwoordelijkheidsgevoel hier mee om te gaan.
Een politiek spelletje is af en toe wel leuk voor de bühne (ook ik doe daar graag aan mee) maar het moet wel zijn grenzen hebben, anders begrijpen onze kiezers er echt niets meer van.
Ik wens ons allen toe in 2008: volle publieke tribunes met jongeren en ouderen tijdens de Raadsvergaderingen, dat zou kunnen betekenen dat wij ons werk goed doen, en de politieke nieuwsgierigheid gewekt is door velen, en zij ons echt zien als hun volksvertegenwoordiger die voor hun belangen opkomt.
Graag wenst de CDA fractie u en de uwen een fijne jaarwisseling toe en een goed begin van het nieuwe jaar.
Met vriendelijke groeten,Hennie van Randwijk
Fractievoorzitter CDA.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk