Op de borrel bij uw wijkagent van het Stascentrum/Merwestein

De wijkagenten Jasper Tips en Hans de Groot nodigen de wijkbewoners van het Stadscentrum en Merwestein uit voor een vrijdagmiddagborrel. Deze zal worden gehouden op vrijdag 16 februari aanstaande van 16.00 uur tot 19.00 uur in de huiskamer City op de Boogstede. Bewoners van deze wijken zijn van harte uitgenodigd om op een gezellige manier bij te praten met de wijkagenten. Wat speelt er in de wijk op het gebied van veiligheid, wat kunnen we voor elkaar betekenen of gewoon even kennis maken.

Aanmelden nodig
Woont u in één van deze wijken? Geef u dan op door een bericht achter op de Facebookpagina van de politie in Nieuwegein. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen i.c.m. de beschikbare ruimte wordt er een willekeurige keuze gemaakt, sowieso krijgt u bericht via een privé-bericht. Deelname alleen mogelijk via aanmelding.

De wijkagenten Jasper Tips en Hans de Groot

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren