Op de borrel bij uw wijkagent van Jutphaas/Wijkersloot

Wijkagenten Marleen van Velzen & Gert van Jaarsveld nodigen de wijkbewoners van Jutphaas/Wijkersloot uit voor een vrijdagmiddagborrel. Deze zal gehouden worden op 9 februari aanstaande van 16.00 uur tot 19.00 uur in het ontmoetingscentrum De Wenck aan het Wenckebachplantsoen 85 A in Nieuwegein. De borrel vindt wel plaats in ‘politie-stijl!’

Wijkagenten Marleen van Velzen & Gert van Jaarsveld: ‘Een goed begin van het jaar 2018 voor onze facebook-volgers en wijkbewoners. Graag willen wij de wijkbewoners uitnodigen met ons mee te denken over de veiligheid in de wijk. De borrel is alleen voor inwoners van de wijk Jutphaas-Wijkersloot.

Lijkt dit je leuk? Laat dan een bericht achter op de Facebookpagina van de politie in Nieuwegein. Deelname alleen mogelijk via aanmelding. Mensen die geen Facebook hebben en wel in de wijk wonen raden wij aan contact op te nemen met de wijkmanager Melanie Gitz: m.gitz@nieuwegein.nl.

Wijkagenten Marleen van Velzen & Gert van Jaarsveld

One thought on “Op de borrel bij uw wijkagent van Jutphaas/Wijkersloot

  1. Fred de Sevren Jacquet

    Leuke foto. Gert is – volgens mij – ooit wijkagent geweest van Hoog Zandveld of daar ergens. Hadden we als Stichting Geinbeat met hem te maken bij het Geinbeatfestival. Leuke man die je er zeker bij kon hebben!!!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren