Katern

Oosterlicht viert 10 jarig bestaan Muziekconcours

Dinsdag 15 april zal in het Oosterlicht Theater, Dieselbaan 10 het 10e OC MuziekConcours worden gehouden. Aanvang 19.30 uur. 11 finalisten strijden om de Oosterlicht Muziekprijs, zoals elk jaar vormgegeven door kunstenares Meria Bakker, beeldend docente op het Oosterlicht College.

Het Oosterlicht Muziekconcours heeft de afgelopen 10 jaar de reputatie verworven een buitengewoon bijzonder en spannend muziekevenement te zijn. Dit is vooral te danken aan de creativiteit en inspanningen van de nestor van het concours, Rik Kamst, docent Nederlands. Hoe maak je van een klassiek concours een modern, eigentijds evenement? Hoe zorg je dat de deelnemende leerlingen bijna professioneel op het podium staan?

Na 10 jaar muziekconcours gaat Rik Kamst afscheid nemen van het OC muziekconcours, nieuwe wegen bewandelen, ruimte maken voor nieuwe initiatieven: ‘Wij willen ons gaan bezinnen hoe wij nog meer leerlingen enthousiast kunnen maken dat podium op te gaan, met behoud van dezelfde kwaliteit natuurlijk. De kaartverkoop voor het muziekconcours start 7 april op het Oosterlicht College. Entreeprijs: 3,00 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk