Ook in Nieuwegein komt de ‘Backstage Comedy Tour’

Voor het eerst krijgen de theaterbezoekers de kans om ook achter de schermen van het theater te kijken op plekken waar normaal alleen de artiest komt, zoals de kleedkamers, de artiestenfoyer en het zijtoneel. Exceptioneel leuk voor het publiek én exceptioneel leuk voor de artiest!

The Backstage Comedy Tour, een uit Groot Brittanië overgewaaide cabaretvorm, gaat op woensdag 9 mei in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Daarna start een tournee langs de Nederlandse theaters en is de show op zaterdag 12 mei te zien in Theater De Kom in Nieuwegein.

Artiesten als Javier Guzman, Thijs van de Meeberg, Victor Luis van Es, Jim Speelmans, Kim Schuddeboom, Grof Geschud, Fabian Franciscus en Emiel van der Logt doen op 12 mei mee in deze productie.

Ga een geweldige avond tegemoet en mis deze unieke beleving niet! Kaarten reserveren kan via de website van Theater De Kom in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren