Onze Nieuwegeinse Samenleving

Nieuwegein kent sinds kort weer een nieuwe politieke partij, ONS ( Onze Nieuwegeinse Samenleving ). Deze partij is een afscheiding van Leefbaar Nieuwegein welke bij de laatste verkiezingen als grootste partij uit de bus is gekomen. Maar, zoals de landelijke trend, boterde het niet tussen de partij genoten en is Leefbaar Nieuwegein van grootste partij gezakt van 7 naar 2 zetels.

Vandaag mochten we een brief ontvangen van de voorzitter van Onze Nieuwegeinse Samenleving, Balth de Winter, waarin hij uitlegt waarom een nieuwe partij en welke koers zij gaan varen. ONS beschouwt zichzelf als een coalitiepartij die een commitment heeft met het gesloten fractieaccoord. Lees hier de hele brief. Voorzitter Balth de Winter ziet graag dat zijn partij de wethouder levert die eerst vervult werd door de ontslagen Jacqueline Verbeek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren