Ontwikkeling Woonzorgdienstencentrum

Op vrijdag 17 december hebben gemeente Nieuwegein, Stichting Zorgspectrum, het St. Antonius Ziekenhuis en stichting ´t Veerhuis de intentieovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling en realisatie van het woonzorgdienstencentrum in het project Lekboulevard – Hoog Zandveld.

Een jaar na vaststelling van de Ontwikkelingsvisie Lekboulevard – Hoog Zandveld zijn betrokken partijen erin geslaagd te komen tot een intentieovereenkomst voor de realisatie van het woonzorgdienstencentrum op de locatie hoek Zandveldseweg / Jachtmonde.

Het woonzorgdienstencentrum moet onderdak bieden aan: party- en congrescentrum ´t Veerhuis, een sporthal, een woonzorgcentrum met 60 verzorgingshuisplaatsen en 56 verpleeghuisplaatsen en een eerstelijns gezondheidscentrum. Dat wensenlijstje is geconcretiseerd in het voorlopig ontwerp van het stedenbouwkundig plan dat eind januari 2005 openbaar wordt. Dan start ook het informatietraject. Het voorlopig ontwerp is nu ter advisering voorgelegd aan de begeleidingscommissie, de seniorenraad en het platform gehandicapten en chronisch zieken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk