Ontwerpmilieuvergunning voor Save Industriebanden B.V.

Het college heeft besloten om akkoord te gaan met de ontwerpmilieuvergunning voor Save Industriebanden B.V. Deze vergunning is nodig omdat in het bedrijf, ten opzichte van de geldende vergunning, een aantal veranderingen hebben plaatsgevonden. De veranderingen (uitbreidingen) bestaan uit op beperkte schaal lassen en verfspuiten voor montagewerkzaamheden van banden. Daarnaast is de opslagplaats voor banden uitgebreid.

De ontwerpvergunning ligt van 15 oktober tot en met 11 november 2003 ter inzage in de Stadswinkel van de gemeente Nieuwegein. Na deze periode wordt besloten of de vergunning definitief wordt. De gemeente plaatst een openbare bekendmaking in de Molenkruier van 15 oktober 2003. In deze bekendmaking staat vermeld hoe belanghebbenden bedenkingen kunnen indienen tegen de ontwerpmilieuvergunning.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: