Ontwerpmilieuvergunning voor duikwinkel Moby Dick

Het college heeft besloten om akkoord te gaan met de ontwerpmilieuvergunning voor Moby Dick Nieuwegein. Deze vergunning is nodig omdat het een nieuw bedrijf betreft, waarvan de activiteiten onder de Wet milieubeheer vallen. De activiteiten bestaan uit een winkel voor duikspullen, het onder druk vullen van duikflessen met lucht en het geven van duikopleidingen.

De ontwerpvergunning, met voorschriften die gericht zijn op de bescherming van het milieu, ligt van 8 december 2004 tot en met 4 januari 2005 ter inzage in de Stadswinkel van de gemeente Nieuwegein. Na deze periode wordt besloten of de vergunning definitief wordt. De gemeente plaatst een openbare bekendmaking in de plaatselijke van 8 december 2004. In deze bekendmaking staat vermeld hoe belanghebbenden bedenkingen kunnen indienen tegen de ontwerpmilieuvergunning.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren