Ontspanningsmiddag voor 55-plusser en mensen met een functiebeperking

Op dinsdag 16 oktober aanstaande organiseert de KBO Nieuwegein een gezellige ontspanningsmiddag voor 55-plusser en mensen met een functiebeperking. Deze middag treedt het koor “Fun Unlimited Nieuwegein” op. Een enthousiast en gezellig vrouwenkoor dat u veel luister- en kijkplezier biedt.

Na het optreden is er een Verloting waar weer prachtige prijzen zijn te winnen. De middag begint om 14.00 uur en vindt plaats in het Kerkelijke Centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein Zuid. De entree is € 5,00. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Meer informatie is te verkrijgen bij de organisatie, mevrouw F. von Bannisseht. Haar telefoonnummer is: 030 – 603 95 70.

Over Fun Unlimited Nieuwegein
Fun Unlimited Nieuwegein is een a capella vrouwenkoor, dat onder leiding van Olga Werner het plezier in samen meerstemmig zingen hoog in het vaandel heeft staan. Het repertoire weerspiegelt wie zij zijn, want het is aangedragen door de leden. De wijze waarop zij dat repertoire ten gehore brengen is uniek. In de choreografie, kleding, presentatie en themakeuzes voor onze concerten is dat terug te zien.

Het koor ‘Fun Unlimited Nieuwegein’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren