Ontroerend optreden van Nieuwegeinse zanger SPINVIS in Dorpshuis Vreeswijk

Met een prachtig, kleinschalig optreden opende SPINVIS het nieuwe seizoen van Soep & Cultuur op zondag. Vorige week trad SPINVIS nog op in Lowlands voor 12.000 mensen, maar afgelopen zondag trad de Nieuwegeinse zanger Erik de Jong voor 80 mensen op in het Dorpshuis in Vreeswijk.

De gelukkigen die een kaartje hadden bemachtigd genoten van de poëtische teksten, de muzikale samenwerking van SPINVIS met zijn pianist/zanger Lucas Oldeman en de intieme sfeer. Speciaal voor de opening van het nieuwe seizoen kon het publiek een lievelingswoord in de pan doen waarmee een liedjessoep werd gemaakt.

Iedere laatste zondag van de maand is er aan het einde van de middag een uur cultuur met aansluitend nagenieten met een kop huisgemaakte soep. ‘Het programma voor het najaar is weer heel divers, altijd verrassend en altijd de moeite waard’ aldus Monique de Beer van het Dorpshuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren