Ontmoetingsfeest Batau-Noord

De Bewonerscommissie Batau-Noord viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Dit zal worden gevierd met een feest voor de huurders en andere wijkbewoners in de wijk. ‘Een goed moment om naaste buren, straatbewoners en wijkgenoten beter te leren kennen’ aldus de bewonerscommissie. Het feest wordt gehouden op zaterdag 28 november aanstaande van 16.00 tot 19.30 uur in bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide.

Tijdens het wijk-ontmoetingsfeest kunnen de gasten genieten van een uitgebreid buffet met heerlijke warme en koude hapjes. Bij de toegangskaart heeft iedereen ook nog 4 consumptiebonnen ontvangen voor gratis drankjes (fris, wijn en tapbier). Er is een Rad van Fortuin met leuke prijzen voor iedereen en natuurlijk is er een Superronde met grote prijzen. Daarnaast zijn diverse organisaties uit de wijk die kort iets vertellen over wat er te doen is op sociaal en cultureel gebied. Er zal bijvoorbeeld iemand zijn van het wijknetwerk, de gemeente, de wijkagent, Mitros, Buurtplein Batau, de sportschool, ROC Midden Nederland etc.

Voor dit alles is geld nodig. ‘Hoe meer geld, hoe meer we kunnen realiseren. Dit kan alleen met uw hulp!!’ Om het feest te bekostigen is een speciale crowdfunding campagne opgezet. U kunt uw bijdrage overmaken via deze website.

Het jubileumfeest is tevens het afscheidsfeest van de voorzitter Cor van Staa. Hij is vanaf de oprichting van de commissie in 1990 voorzitter geweest.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren