Ontmoetingsdag voor mensen met een verlieservaring

Rouwgroep Nieuwegein organiseert al meer dan 15 jaar lotgenotengroepen. Uit ervaring weten we dat het steunend kan zijn om met andere mensen te praten die ook een verlieservaring achter de rug hebben. Het delen kan helpen wat meer inzicht te krijgen in het rouwproces. Op woensdag 16 oktober 2019 organiseert zij voor de zevende keer de halfjaarlijkse terugkerende ontmoetingsdag voor mensen met een verlieservaring.

Tijdens de ontmoetingsdag is iedereen welkom waarvan een partner, een kind, broer, zus, of een ouder is overleden. Het doel van de dag is om met gelijkgestemden op een inspirerende manier met je eigen rouwproces bezig te zijn. Dit wordt gedaan aan de hand van verschillende workshops en er is voldoende tijd en ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

‘Samen genieten van een zelf meegebrachte lunch is een belangrijk onderdeel van de dag. Hiervoor neemt iedereen iets van thuis mee’ aldus Wim Erwich van de rouwgroep. De dag begint om 10.00 uur en vindt plaats in de Emmauskerk aan het Merelplein 1 in Nieuwegein. Deze dag duurt tot ongeveer 14.30 uur.

De kosten voor deelname bedraagt € 7,50. Te voldoen op de dag zelf of overmaken op rekening NL 89 TRIO 0784798761 t.n.v. W. Erwich. Informatie en aanmelding bij: Wim Erwich, zijn e-mail adres is:  wim.erwich@rouwgroepnieuwegein.nl of bel 06-40227329.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk