Lezing: ‘Leven met dementie’

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras organiseert op vrijdag 9 februari van 14.00 tot 15.30 uur op de Nedereindseweg 1 te Nieuwegein een lezing met als onderwerp: Leven met dementie: het verhaal van ervaringsdeskundigen van binnenuit. Sprekers zijn Annette Stock, coördinator Ontmoetingscentrum in gesprek met het echtpaar Nel en Andries.

Veel vragen komen op je af als er sprake is van een beginnende dementie. Andries en Nel nemen ons mee in hun ervaringen met de ziekte. Wat merkte je er in het begin? Wanneer begon je je zorgen te maken? Met wie heb je je zorgen gedeeld? Wanneer heb je de huisarts ingeschakeld? Wie heeft de diagnose dementie gesteld? Wat betekend de diagnose voor jullie? Welke hulp ontvangen jullie? Hoe ziet jullie leven er nu uit en hoe denken jullie over de toekomst?

Nel en Andries nemen u mee in hun leven met dementie. Uiteraard bent u welkom om vragen te stellen en uw eigen ervaringen met ons te delen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren