Ontmoeting met de dominee voor de Dorpskerk

In een kerk ontmoeten mensen elkaar. Nu we meer dan twee maanden thuis zitten, missen we dat menselijk contact meer dan ooit. Daarom zitten de predikanten van de Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord vanaf afgelopen dinsdag twee keer per week voor de kerk.

Twee keer per week zitten de predikanten Hester de Rivecourt en Inge Hoek van de Dorpskerk op een stoel voor de kerk. Anderhalve meter verder staat een bankje. Wie wil kan spontaan even op dat bankje gaan zitten voor een korte ontmoeting. Iedereen is welkom: gemeenteleden maar ook andere voorbijgangers. De afgelopen week zijn er al heel wat mensen langs geweest.

De komende tijd is Hester er op dinsdag en Inge op donderdag tussen 12.00-14.00 uur voor de Dorpskerk aan de Nedereindsweg 1. En als het regent? Dan zitten ze er niet.

De kerkdiensten zijn sinds het begin van de lock down doorgegaan zonder kerkgangers. U kunt de diensten elke zondag om 10.00 volgen via de website van de Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord. Ook kan de uitzending later worden teruggekeken worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren