Ontdek Toptrouwlocatie Green Village tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

Aan jullie bruiloft moet je later terug kunnen denken met de gedachte: wat was dat een tof feest! Het moet een dag zijn waarop alles klopt en waarop jullie écht kunnen genieten van elkaar en jullie gasten. De mooiste dag van je leven verdient dan ook de mooiste locatie.

Daarnaast komt er bij de planning van een bruiloft veel kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Hoe fijn is het dan als de locatie al veel zaken voor je uit handen neemt? Zoals de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie, de culinaire invulling en het draaiboek. Green Village is zo’n locatie, waar een heel team professionals voor jullie klaar staat.

Willen jullie dit zelf ervaren? Kom dan op zondag 1 juli naar Green Village tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Tussen 11:00 en 16:00 uur opent Green Village haar deuren zodat jullie samen de mogelijkheden kunnen ontdekken, de koffie kunnen proeven en het team kunnen ontmoeten. Aanmelden kan via deze link op de website van de Open Toptrouwlocatie Route. Tot zondag 1 juli!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren