Ontdek je talent

Maak kennis met de zes enthousiaste en vakbekwame docenten van schilderschool d’ Oude Werf in Jutphaas. Zij verzorgen dit najaar een gevarieerd aanbod aan workshops en cursussen.

Carlijn Bakker geeft de cursus Basis Schildertechnieken, Nine Kullberg doceert Tekenvaardigheden en Lisa Peters Esvelt geeft een basis en een gevorderde cursus Soft Pastel. Nieuw is de cursus Abstract Schilderen Basis van Mireille Nagtegaal en ZomerStoom Olieverf van Sasja Bork.

Sasja Bork maakt korte metten met alle vooroordelen (het stinkt, het droogt te langzaam of het is te moeilijk) en leert je in 5 dagen stap voor stap een olieverfschilderij opbouwen: van het opspannen tot het afwerken met vernis.
De ZomerStoom Olieverf is van 29 juni t/m 2 juli met een terugkomdag op 2 september.

Daarnaast zijn er vele eendaagse workshops in schilderen, tekenen en soft pastel. Er zijn ook open ateliers voor de gevorderde tekenaar/schilder en een jeugdatelier op de woensdagmiddag begeleid door Herman Schalken. Dit alles in een ruim en licht atelier in Jutphaas.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren