Ontdek het eerste Taalfestival in Nieuwegein!

Op maandag 17 oktober aanstaande wordt het eerste Nieuwegeinse Taalfestival gevierd! Een feestelijke middag vol leuke en leerzame activiteiten over taal voor kinderen tot 12 jaar, ouders en professionals. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom op boerderij De Middenhof aan de Duetlaan 1 in Nieuwegein. Het festival start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Tijdens het eerste Nieuwegeinse Taalfestival kunnen de deelnemers genieten van een poppentheater voorstelling, pannenkoek versieren of meedoen met leuke taalspelletjes of workshops! Krijg ideeën aangereikt hoe je met jonge kinderen de wereld van het lezen kan ontdekken. Of doe mee met de workshop ‘omgaan met meertaligheid’.

Bij de taalmarkt informeert bibliotheek De tweede verdieping je over taalactiviteiten op de bibliotheek en doet het jeugdwerk van Movactor leuke spelletjes. Ook zal er worden bewogen, want SportID neemt beweegmatten mee waarbij kinderen spelenderwijs met taal oefenen.

Kinderboekenschrijver Erik van Os opent het festival met zijn grappige versjes over bananen. De toegang is gratis, aanmelden kan tot 14 oktober via taalfestival@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk