Ontdek de culturele wereld van De Kom

Vanaf 9 mei zijn het nieuwe theaterprogramma én cursusprogramma van Theater en Kunstencentrum De Kom verkrijgbaar. Het komende seizoen staat in het teken van de culturele expeditie. Theater De Kom biedt volop mogelijkheden om nieuwe horizonten te ontdekken en grenzen te verleggen op cultureel gebied.

In Theater de Kom staat weer een gevarieerd aanbod aan voorstellingen op het programma. Van cabaret tot toneel, van wereldmuziek tot jazz. Maar ook dansvoorstellingen, voorstellingen voor jongeren en familievoorstellingen ontbreken niet. Kortom,een veelzijdige theatrale wereld die het ontdekken waard is. Het nieuwe theaterprogramma is hierbij een goede wegwijzer.

Zelf aan de slag met beeldende kunst, dans, toneel of muziek? Ook dat kan in De Kom. Het nieuwe cursusprogramma is een kompas voor iedereen die op zoek wil gaan naar zijn eigen culturele talent. Nieuw zijn o.a. de cursussen toneel voor kleuters, fotografie en Capoeira. Maar ook de bestaande cursussen blijven het ontdekken waard. Genoeg te doen dus in Kunstencentrum De Kom!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk