Online lunchpauzelezing: ‘Van slaapwandeling naar droomleven’

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om activiteiten te organiseren in de bibliotheek De Tweede verdieping in de binnenstad van Nieuwegein, maar inmiddels organiseren de medewerkers volop online activiteiten. Zo zal deze maand de lunchpauzelezing ook online plaatsvinden met als speciale gast slaapcoach Mark Schadenberg.

Als militair in oorlogsgebied heeft Mark Schadenberg ervaren wat slaapproblemen, stress en fysieke klachten met je kunnen doen. Hij raakte vervreemd van zichzelf en leefde enkel nog om te overleven. Deze nachtmerrie aan ervaringen bleek hij nodig te hebben om te ontwaken. Hij leerde opnieuw de verbinding te maken met zichzelf, in het hier en nu, en leidt inmiddels een actief en betekenisvol leven. De sleutel? Slaap! Hij schreef er zelfs een boek over: ‘Van slaapwandeling naar droomleven.’

Benieuwd naar wat Mark te vertellen heeft? Sluit dan aan bij de online lunchpauzelezing op donderdag 25 maart van 12.15 uur tot 13.15 uur. Deelname is gratis en alleen voor leden. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek in Nieuwegein.

Mark Schadenberg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk