Ongenoegen over de entree van Cityplaza

In een brief aan het College van Burgemeester en wethouders van Nieuwegein stellen de fracties van het CDA en die van GroenLinks de kwaliteit van de entree van het Nieuwegeinse tramstation op Cityplaza aan de orde.

Deze week heeft in de commissie binnenstad discussie plaatsgevonden over de voortgang van het binnenstadsproject. Meerdere commissieleden hebben toen betoogd dat een goede binnenstad niet kan zonder een goede entree. De huidige entree via het tramstation Cityplaza en de directe omgeving is van een stuitende kwaliteit. Onveilig, vuil, onguur dat zijn de termen die voor die plek gebruikt worden niet alleen door de ondertekenaars maar met name door diegene die met de tram Cityplaza komen binnenrijden en de bezoekers van de Kom (met name in de avond uren).

Sinds jaar en dag behoort deze plek tot één van de grootste ergernissen voor bijna iedere inwoner van Nieuwegein en omstreken. De fracties van het CDA Nieuwegein en die van GroenLinks Nieuwegein stellen in de brief aan het college ditmaal geen vragen maar eisen om het probleem op te lossen. In de ontvangen brief kunt u de aangeboden oplossingen lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk