Katern

Ongedierte trekt naar de Homeboxx

Spinnen, slangen, kevers, kikkers en wandelende takken; wat voor vele liefhebbers uit de terrarium- en paludariumhobby dagelijkse kost is, wordt voor buitenstaanders soms nog wel eens voor ongedierte versleten. Tijdens ‘Vivarium 2011’ kunnen zowel beginnende als ervaren hobbyisten uit de aquarium-, vijver-, paludarium- en terrariumwereld in het weekend van 26 en 27 maart hun hart ophalen. Maar ook mensen die graag kennis met deze hobbies maken, kunnen al deze dieren zien in de Homeboxx in Nieuwegein.

Het unieke aan het Vivarium concept is dat alle vier onderdelen van de Vivarium hobby, namelijk aquaria, terraria, paludaria en vijvers, op één beurs vertegenwoordigd zijn. Het aanbod is hierbij zeer divers: zo zijn er ruim vele stands vol informatie en koopwaar en podia waar gerenommeerde sprekers uit diverse landen hun kennis in lezingen delen of door workshops te geven. Daarnaast zijn er diverse wedstrijden en tentoonstellingen waarbij inspiratie opgedaan kan worden en is er zelfs aan de allerkleinsten en de muziekliefhebbers gedacht.In het weekend van 26 en 27 is de Homeboxx voor iedere liefhebber van aquaria, paludaria, vijvers of terraria dan ook "the place to be"! Openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree is € 8,00 per persoon per dag. Parkeren is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren