Schoten gelost, politie zoekt getuigen

Voor een woning aan de Marterweide zijn maandagavond 27 augustus meerdere schoten gelost. Voor zover nu bekend is daarbij niemand gewond geraakt. Wel zijn meerdere hulzen aangetroffen.

Omstreeks 23.35 uur kreeg de politie meldingen dat er werd geschoten. Ook zagen getuigen mensen wegrennen. Agenten gingen er op af, maar troffen geen verdachte personen aan. In de nabije omgeving van de woning lagen meerdere hulzen. De agenten zijn met de bewoners in gesprek gegaan en hebben de woning doorzocht.

Getuigen gezocht
Vooralsnog is niet duidelijk geworden wat de aanleiding is voor de schietpartij of wie er achter zit. De recherche is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien van de schietpartij. Ook wil de politie weten of er voertuigen in de omgeving zijn opgevallen.

De hoofdbewoner van het huis zegt tegenover onze redactie dat hij niets met de schietpartij te maken heeft. Een buurvrouw zou hem hebben verteld dat ze kort voor de schoten een man en een vrouw op straat ruzie heeft horen maken. Na de knallen zou ze een auto hebben horen wegrijden.

Lachend weggereden
Een andere buurtbewoonster vertelt dat ze de schoten ook heeft gehoord. Volgens haar zijn er daarna mensen lachend weggereden in een auto.

Uw tip!
Heeft u iets gezien wat verband houdt met dit incident? Of heeft u beeldmateriaal van de omgeving waarop iets te zien is dat mogelijk verband houdt? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. U kunt uw informatie ook doorgeven via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan ook, bij M. via 0800 – 7000.

One thought on “Schoten gelost, politie zoekt getuigen

  1. Arie

    Ik heb de schoten wel gehoord eerst 2 daarna stuk of 4 achter elkaar toen ik m’n hond uit liet in Galecop maar niks gezien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk