Ondertekening project Vlierhoeve Zuid

Hein Trebbe jr. en wethouder Hans Adriani hebben op woensdag 7 oktober 2015 hun handtekening gezet onder de koopovereenkomst voor het project Vlierhoeve Zuid in Blokhoeve. Met de ondertekening wordt een grote stap gezet naar het verder afronden van de wijk Blokhoeve! Eerder dit jaar, in maart, nam Trebbe, onder andere gevestigd in Nieuwegein, de positie aan het noordelijk deel van de Vlierhoeve over van woningcorporatie Portaal.

Hans Adriani: “Met deze volgende stap in de ontwikkeling van de wijk ontstaat aan de Vlierhoeve een buurtje dat in samenhang ontworpen is. Het integrale ontwerp, de differentiatie van woningtypen en het groene karakter zullen er voor zorgen dat het hier prettig wonen is.”

Hein Trebbe: “De belangstelling voor de Vlierhoeve is groot. In deze nieuwe woonbuurt woon je heerlijk ruim en rustig en dat terwijl je door de centrale ligging overal dichtbij bent. Een ideale plek om met je gezin te wonen, te leven en te groeien.”

In het noordelijke deel komen ruime woningen met garages en een ligging aan het water in het prijssegment vanaf circa € 250.000,– voor een tussenwoning tot circa € 375.000,– voor een 2-onder-1-kapwoning. In het zuidelijk deel zullen eveneens ruime woningen worden aangeboden, waarbij gericht wordt op VON-prijzen vanaf circa € 200.000,– tot circa € 250.000,–.

Net als in het noordelijke deel en in de rest van de wijk Blokhoeve zal sprake zijn van een kwalitatief hoogwaardige inrichting. De woningen grenzen allen aan het parkachtig ingericht groen waar de buurt elkaar ontmoet en kinderen kunnen spelen.

De woningen worden aansluitend aan het noordelijk deel ontwikkeld en gerealiseerd. Momenteel loopt de procedure ten behoeve van de wijziging van het bestemmingsplan. De verwachting is dat de verkoop van het noordelijke deel aan het einde van dit jaar zal starten en dat in september 2016 gestart zal worden met de verkoop van het zuidelijk deel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk