Ondersteuning bij het gebruik van laptop, tablet en telefoon in Dorpshuis Fort Vreeswijk

We gebruiken steeds vaker een smartphone, tablet of laptop om met mensen te communiceren, op de hoogte te blijven van het nieuws of spelletjes te spelen. Henk Bleeker is vrijwilliger bij Dorpshuis Fort Vreeswijk en helpt mensen bij het gebruik van deze apparaten.

“Je kunt deze apparaten voor heel veel verschillende dingen gebruiken, maar niet iedereen weet waarvoor en hoe je dat kan instellen. Omdat ik er best wel wat vanaf weet, kan ik mensen helpen en ze misschien over de drempel helpen om nieuwe dingen uit te proberen”, aldus Henk. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de IT heeft Henk veel verstand van digitale middelen.

Henk kan helpen bij praktische zaken zoals het uitleggen van programma’s en apps, het installeren van de DigiD app, of uitleggen hoe je kan videobellen en berichtjes versturen. Ook voor vragen over het werken met diverse hulpprogramma’s in Windows, Android of Mac omgevingen kun je terecht op het spreekuur. Op eenvoudige en geduldige wijze wordt het allemaal uitgelegd. Het spreekuur is niet bedoeld voor het oplossen van technische problemen maar er kan natuurlijk wel advies worden gegeven.

Elke woensdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur is Henk aanwezig in het Dorpshuis. Je kunt gewoon langskomen en je vragen aan hem stellen. Mocht Henk het antwoord zelf niet weten, dan heeft hij een groot netwerk met vele deskundigen die hem kunnen helpen met het vinden van het juiste antwoord.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren