Onderhoud brug en viaduct in Nieuwegein

Vanaf vrijdagavond 24 oktober tot en met maandagochtend 27 oktober voert de provincie Utrecht onderhoud uit aan de Nieuwegeinsebrug in de Laagravenseweg (N408) in Nieuwegein en aan het viaduct over de Structuurbaan. Een gedeelte van de N408 wordt volledig afgesloten en het verkeer wordt omgeleid.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van voegovergangen op de brug en het viaduct. De nieuwe voegovergangen zorgen voor een vlakke en veilige overgang van het wegdek van de weg naar het wegdek van de brug.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf vrijdagavond 24 oktober, 20:00 uur tot maandagochtend 27 oktober, 06:00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de N408 volledig afgesloten tussen de kruising met de Houtenseweg (N409) en de kruising met de Martinbaan. De parallelweg blijft open voor fietsers en hulpdiensten.

Verkeer richting Houten wordt omgeleid via de Plettenburgerbaan, Zuidstedeweg, A.C. Verhoefweg, Galecopperbrug (route H). Verkeer richting Nieuwegein wordt omgeleid via de Houtenseweg, Utrechtseweg, Rondweg, De Staart, A27 (route N). De omleidingsroutes staan met borden aangegeven

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk