Onderhoud aan het fietspad langs de A2

Het fietspad langs de A2 krijgt een onderhoudsbeurt. Dat gebeurt vanaf maandag 27 juni tot en met vrijdag 15 juli. Het fietspad loopt vanaf de brandweerkazerne langs Batau Zuid en Batau Noord tot aan de Reinesteijnseweg en bevat het Tuinkerspad en het Meikeverpad.

Op tal van plekken bij het fietspad haalt de gemeente Nieuwegein de wortelopdruk weg en worden de verzakkingen hersteld. Daarnaast zullen de scheuren in het asfalt worden gedicht zodat het fietspad weer goed begaanbaar is. De werkzaamheden zijn van tijdelijke aard en hierna kan het fietspad weer de komende jaren mee.

Planning
De werkzaamheden worden in twee fasen gedaan. Begonnen wordt bij het Tuinkerspad dat loopt vanaf de brandweerkazerne aan de Poort van Nieuwegein tot aan de Heemraadsweide. Daarna zal het Meikeverpad worden aangepakt. Dit fietspad loopt vanaf de Heemraadsweide tot aan de Reinesteijnseweg. Tijdens de werkzaamheden zal het fietspad worden afgesloten zodat de werkzaamheden aan het asfalt plaats kunnen vinden. De fietsers worden dan omgeleid via de meest nabijgelegen fietspaden met omleidingsborden.

Vragen
Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met projectleider Luuk Vriens, bereikbaar via het algemene nummer 14030 of per mail l.vriens@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk