Omleidingsroute Zuidstedeviaduct

Tussen maandag 5 en vrijdag 30 september wordt bij het Zuidstedeviaduct een omleidingsroute aangelegd voor fietsers en voetgangers. Via deze route kunnen fietsers en voetgangers straks, over het viaduct, naar de andere kant van het water.

Tijdens de aanleg worden de toerit naar de Zuidstedeweg en de Tinnegieterstede afgesloten. Dat betekent dat bezoekers van het ziekenhuis alleen via de Koekoekslaan de wijk uit kunnen rijden. Via de Voorstede zijn de parkeergarages Theater en Stadshuis bereikbaar. In de week van 26 september is het één dag nodig om een deel van de Zuidstedeweg af te sluiten voor verkeer. Er blijft een rijstrook beschikbaar.

Waarom omleidingsroute?
Aan de Doorslag komen vier duurzame woongebouwen met verschillende woningen en plek voor horeca. Deze woongebouwen heten samen CityPromenade. De bouw start binnenkort. Tijdens de bouw van CityPromenade is het Brugpad dicht. Dit pad valt binnen het bouwterrein van CityPromenade en is voor de veiligheid tijdens de bouw van de woningen gesloten.

De beschikbare omleidingsroutes tijdens de bouw worden binnenkort bekend gemaakt via www.city-nieuwegein.nl.

Wilt u op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief City. Dat kan via een formulier op de website van City-Nieuwegein.

Op deze website kunt u uzelf onder het kopje ‘bijeenkomsten’ ook aanmelden voor een on-line informatiebijeenkomst op dinsdagavond 4 oktober. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de bouw van CityPromenade en de omleidingsroutes. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk