Omleiding tijdens asfalteringswerkzaamheden Lekdijk-Oost bij Prinses Beatrixsluis in april

Van maandag 8 april tot en met maandag 22 april voert Sas van Vreeswijk in opdracht van Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit aan de Lekdijk-Oost ten zuiden van de Prinses Beatrixsluis. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

Werkzaamheden
In de week van 8 april brengt Sas van Vreeswijk de toplaag op het asfalt aan. In de week van 15 april wordt de wegmarkering aangebracht, de berm afgewerkt en de bebording geplaatst. De werkzaamheden kunnen bij slechte weersomstandigheden worden uitgesteld.

Omleiding
Verkeer kan tijdens de werkzaamheden niet via de tijdelijke Achterweg richting de Lekdijk en verder. Verkeer slaat daarom aan het einde van het Defensiedok linksaf de Achterweg op en onder de A27 door naar Tull en ’t Waal. Dit levert géén extra reistijd op. Vanaf 23 april is de ‘nieuwe’ Lekdijk-Oost – na ruim 2,5 jaar – weer toegankelijk voor alle verkeer. Na het openstellen van Lekdijk-Oost wordt de tijdelijk aangelegde Achterweg richting de Lekdijk weer verwijderd. Ook wordt dan het Defensiedok afgesloten voor doorgaand verkeer.

De situatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren