Omgekomen vrouw bij fataal ongeluk op de A2 is Simge Kürkçü (20)

In Nieuwegein vond zondagmiddag een eerbetoon aan de 20-jarige Simge Kürkçü (Örs) plaats. De 20-jarige vrouw uit Nieuwegein en tweedejaars studente Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, kwam 23 december jl. om het leven bij een fataal auto-ongeluk. Bij een boom nabij haar woning aan de Muiderschans in de wijk Fokkesteeg ligt nu een enorme bloemenzee.

Een roze lint waar rozen onder zijn gestoken markeert de boom die voor altijd aan Simge Kürkçü (Örs) doet denken. Rozen, lelies, hele boeketten, brandende kaarsjes en roze en zilveren ballonnen vervolledigen het tafereel.

“Onze lieve vriendin Simge is op 23 december omgekomen bij een vreselijk auto-ongeluk. Wij zijn gebroken en kunnen het nog steeds niet geloven”, aldus vrienden op Facebook.

Volgens dezelfde post is er afgelopen zondag afscheid van haar genomen. Daarna is ze naar Turkije gebracht, waar ze vandaan komt. “Simge Kürkçü is nu in Turkije, waar zij in het bijzijn van haar familie is begraven.”

Omdat Simge in Turkije is begraven, vroegen veel mensen om een plek dichter bij waar zij haar kunnen herdenken en bloemen kunnen neerleggen. Daarom was er deze middag om 14.00 uur een kort samenzijn in de straat waar ze woonde. Simge kwam 23 december op de A2 om het leven nadat twee inzittenden van een Audi RS6 met hoge snelheid op haar botsten. De drie inzittenden van de auto vluchtten vervolgens, maar werden later gearresteerd. Momenteel zit een 21-jarige man uit Utrecht vast. Hij wordt verdacht van het veroorzaken van het fatale ongeval.

Foto: Erasmus Universiteit

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren