Omgaan met alcohol. Mijn kind toch niet?

Hoe gaat u als ouder om met het alcoholgebruik van uw kind? Hoe ontwikkelt het puberbrein zich en wat zijn de effecten van alcohol? Wanneer praat u met uw kind over alcohol? Deskundigen beantwoorden deze vragen tijdens de bijeenkomst ‘Omgaan met alcohol. Mijn kind toch niet?’ De avond wordt georganiseerd voor ouders en opvoeders van kinderen van 12–16 jaar en vindt plaats op donderdag 13 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in de bibliotheek Nieuwegein.

Met de over stap van de basisschool naar het Voortgezet Onderwijs neemt het gebruik van alcohol door jongeren toe. Ouders en opvoeders kunnen dit gedrag sterk beïnvloeden. Hoe gaat u hiermee als ouder om? Deskundigen informeren u over de effecten van alcohol en u krijgt veel informatie en tips. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen aan de deskundigen en u kunt onderling ervaringen uitwisselen. De avond vindt plaats in de bibliotheek en wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Bibliotheek Nieuwegein, Centrum Maliebaan en de GGD Midden Nederland. U vindt de bibliotheek Nieuwegein aan de Zadelstede 1-10.

Om inzicht te krijgen in de belangstelling stellen wij het op prijs als u zich aanmeldt voor deze avond. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@cjgnieuwegein.nl of bel tussen 15 – 17 uur naar (030) 880 22 30. Bij uw aanmelding kunt u vragen meegeven die u tijdens de avond graag beantwoord ziet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren