Oldtimers kijken op de Museumwerf Vreeswijk

Op zaterdag 8 oktober aanstaande brengt de Veenendaalse Oldtimer Club een bezoek aan de Museumwerf Vreeswijk. Zij staan dan met zo´n 40 oldtimers van 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur op het terrein van de Museumwerf.

De Veenendaalse Oldtimer Club is een club voor mensen met een voorliefde voor oldtimerautomobielen van 15 jaar en ouder. De club is opgericht in 1996 en beleeft dus in 2011 haar 15-jarig jubileum. De club bestaat uit 145 leden. Ieder met een oldtimervoertuig van, in de meeste gevallen, verschillende merken. De jaartallen van de oldtimers lopen uiteen van 1914 tot eind 1980.

Merken: Volkswagen, Porsche 911/356, MG, Triumph, Peugeot, Renault, Ford, Walter, Glas, BMW, Morris mini/minor, Lancia, Saab, Chevrolet, Opel, Jeep, Jaguar en Fiat. Kortom een rijdend oldtimermuseum met een grote diversiteit aan merken. Omdat de Veenendaalse Oldtimer Club ook een club is van/voor gezelligheid, ontmoeten zij u graag op de Museumwerf om over hun hobby te praten. De toegang is gratis en neem uw fototoestel mee!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk