OKN bestaat 20 jaar

Maandag 8 juni viert de Ondernemers Kring Nieuwegein (OKN) haar 20-jarig bestaan. In 1995 begonnen met zo’n 7 ondernemers, is de OKN uitgegroeid tot hét business platform voor kleine en middelgrote bedrijven uit de regio Nieuwegein. Bijeenkomsten van de OKN worden iedere 2e maandag van de maand gehouden, waarbij een mix van interessante presentaties, bedrijfsbezoeken en informele bijeenkomsten wordt geboden. Kijk voor meer informatie over bijwonen van een bijeenkomst op de website van de OKN.

Leden van de OKN streven ernaar om de relatiekring uit te breiden en elkaar te stimuleren in het ondernemerschap in de ruimste zin van het woord. De leden, veelal zelfstandige professionals, zijn voor een groot deel actief in de zakelijke dienstverlening. De OKN voert regelmatig overleg met vertegenwoordigers van de gemeente Nieuwegein. Iedere 2e maandag van de maand (m.u.v. de maanden juli en augustus) is er een ledenbijeenkomst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren